Karate kid

Nästan så länge jag kan minnas (vi pratar alltså flera år) har sonen pratat om att han vill gå på karate. Nu finns inte karate i lilla Lödde – men Judo finns. Man måste dock ha fyllt 7 för att få börja. Vilket Hannes gjorde i våras. Hannes var såklart super peppad att börja i höstas. Tala om att vi blev ledsna när de lägger ut på hemsidan i mitten av augusti att de tyvärr inte tar in ybörjare denna terminen…

Men så av en slump i oktober pratade jag med en annan förälder som i en bisats sa “jag, mitt barn tycker det är så roligt nu när han har börjat på judo sedan ett par veckor tillbaka”. Då kände jag nästan hur mamma-hornen växte ut i pannan… Lite bister mor mailar till de jag sedan tidigare varit i kontakt med på judoklubben och undrar vad det är som försigår och i fall det kanske finns en intresselista eller liknande man kan sätta upp sig på. Detta var på fredagmorgon. Måndag lunch är det en kille från judo klubben som ringer och säger att det slumpar sig så att de har en ledig plats i den yngsta gruppen och att Hannes kan komma och provträna redan på onsdag om han vill.

Första onsdagen vågade han sig nått och jämt in i lokalen – men sedan är det det bästa han vet! Det är superkul att se honom – min egen lilla spinkiga karate Kid

2013-10-011

Till historien hör också att även Frida visade sig sugen på judo – och det fanns lediga platser i gruppen som är snäppet äldre än den minsta. Och hon älskar det lika mycket hon – och det passar henne helt otroligt bra eftersom hon är stark med bra balans. För första gången kommer hon hem svettig från en aktivitet! Helt underbart!

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information