Workshop “The Playful Heart”

Jag försöker alltid att göra fotograferingen till en kul upplevelse för hela familjen för att kunna fånga de äkta känslorna på bild – det blir såklart mycket skratt och glädje, men även de lite mer fundersamma och lugna uttrycken. Juliana Wiklund är en förebild som har tagit detta till en helt ny nivå med sitt koncept “The Playful Heart” som hon utvecklat tillsammans med grundaren av Beloved tekniken Jesh de Rox.

Den utgår helt från barnens upplevelse och ger hela familjen en rolig stund tillsammans. Barnen blir så upptagna med lekar och annan interaktion att de helt glömmer bort kameran =) Jag ser verkligen fram emot att testa detta på mina “egna” familjer!

Några behind the scenes bilder från dagen

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information