Familjen Franke

Efter en hel förmiddag med teoretiska diskussioner kring The Playful Heart blev det äntligen dags att få se Juliana “in action”. Första familjen var ljuvliga familjen Franke. Juliana hade fotograferat dem för 4-5 år sedan så de kände till henne sedan innan. Men sedan dess har The Playful Heart konceptet fallit på plats, så det var första gången för dem med det.

Fotografera barn är alltid intressant, och när de kom ville Gustaf, 8 år, inte alls vara med utan bara sova… Men det tog inte Juliana mer än två minuter att vända honom från avigt inställt till helt och fullt med på noterna! Så kul att se =D

Hela familjen var otroligt spontana och härliga och här kommer några av bilderna jag fick bara genom att gå vid sidan av…

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information