The Playful Heart teknik

Efter min workshop hos Juliana Wiklund ville jag så snabbt som möjligt få öva på familjefotograferingar på mina “egna” familjer med the Playful Heart tekniken – så jag la ut en blänkare på FB där jag sökte familjer med minst två barn över 4 år. Som tur var fick jag några som var intresserade 😉

The Playful Heart konceptet utgår helt från barnen och att genom lek och tävlingar kunna fånga äkta känslor och minspel på bild – och jag måste säga att det fungerar över förväntan! Vilket barn vill inte leka och tävla lite och få en present sen på slutet? Barnen har tyckt det varit superkul och vill gärna göra det igen – det ska vara kul att fotograferas!

Här har vi en av de som anmälde intresse via FB – familjen Haglund!

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information