Familj med speciella behov

En familj med speciella behov =D

När jag annonserade efter familjer att fotografera fick jag ett väldigt rart mail från mamma Malin som har tre barn i precis den ålder jag vill öva på – det lite speciella med hennes familj är att mittensonen är funktionshindrad och sitter i rullstol. Familjen har inte orkat ta tag i att ordna en fotografering tidigare men hon chansade och skickade iväg en rad till mig. Och så glad jag är att hon gjorde det!

För att addera till mixen har familjen även ett litet två-årigt yrväder som gör precis det som faller henne in (vilket alla 2-åringar gör!) – som tur var har hon också en oerhört duktig storebror på 9 år som hjälpte till att styra upp det hela =D

Jag har väldigt liten erfarenhet av handikappade personer generellt och barn speciellt, så jag var faktiskt lite nervös och visste inte riktigt vad jag skulle vänta mig eller hur det skulle gå. Men det hade jag inte alls behövt vara – familjen var jättegullig och Emil glad och med på det mesta bara pappa harklade sig lite. Det var väldigt, väldigt roligt tyckte lille Emil <3

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information