Släktbilder

Släktbilder

För ett tag sedan blev jag kontaktad av ett vuxet syskonpar som ville ta två bilder och ge till sina föräldrar. En familj skulle åka från Malmö och den andra familjen från Helsingborg – för att ta TVÅ bilder. Göra sig i ordning i snygga kläder, fix till barnen, sätta sig i bilen och köra i en halvtimme – och ta två bilder.

Jag tyckte att de borde passa på att även ta bilder på familjerna var för sig, nu när de ändå hade klätt upp sig och tagit tiden att åka ända till Lödde – så det gjorde de =D Så kul att också få ordna med printarna till föräldrarna! Det går faktiskt inte att jämföra att se en bild på skärm och en riktigt fint printat bild – det är också otroligt stor skillnad mellan en “vanlig” fotoprint från vilket labb som helst och en riktigt bra fine art print. En fine art print blir nästan som ett konstverk som ses bäst utan glas på ramen – helt underbart helt enkelt!

De två översta bilderna är de som numera förhoppningsvis pryder väggen hos ett par stolta föräldrar! Hur söta är inte pojkarna som håller varandra i handen <3

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information