The Playful Heart del 2

Från nästa familj, vilket egentligen var den jag fotograferade först av mina “övnings” familjer, fick jag ett mail där mamma Sevinc hoppas att vi ska lyckas få någon bild överhuvudtaget alls av hennes lilla blyga femåring. Ser det här ut som en super blyg liten kille??! När jag pratade med barnen när familjen kom frågade jag ifall de tyckte om att leka och kanske även tävla mot mamma och pappa plus att det nog kunde tänkas finnas ett pris i potten när vi var klara – hur många barn tror ni inte vill vara med och leka då?

Behöver jag säga att i varje fall jag hade superkul, och på bilderna ser det ut som om familjen hade det också tycker jag.

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information