Prinsessan Sofia

Mamma och Pappa ville ha en bild på lilla prinsessan Sofia medan hon fortfarande rymdes i dopklänningen, och samtidigt passa på att få lite fina bilder på alla tre tjejerna och hela familjen tillsammans. Och med så underbara tjejer som Engla och Amanda så är det ju inga problem överhuvudtaget! Tant Fotografen frågar; kan ni hoppa? Flickorna svara; hur högt?! Underbart! Att det sen visar sig att mamma Hanna och tant Fotografen är födda samma dag och pappa Damian nästan är exakt lika gammal på två veckor när som mig så blir det ju bara ännu trevligare – och att därefter få hembakade chokladbollar, ja då smälter den här fotografen…
Nyfödd
Nyfödd
Nyfödd

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information