Höstens Roadtrip till Kalmar

Sorry – detta var länge sedan det händer men jag har haft lite annat för mig och inte hunnit (läs: tagit mig tid) att uppdatera bloggen. Tänkte se ifall jag kan rätta till det nu med ett blogginlägg per dag tills jag är ikapp – well, vi får väl se…

I oktober tog jag en tripp upp till Kalmar för att träffa lillasyster med familj – men också tre familjer som ville ha familjebilder. Vi hade otroligt tur med vädret så vi träffades och lekte vid och omkring Kalmar Slott medan moster umgicks med lillhoppan som jag hade tagit med mig så hon fick träffa och få lite egentid med sin gudmor.

Här har vi en av familjerna – de hade som önskemål att de ville ha både en bild med hela familjen att sätta i hallen (gärna i svartvitt) och sen också en bild att sätta i trappen som mer kunde vara en tavla än ett rent porträtt på dem. Här är några av deras bilder
Playful Heart Kalmar
Playful Heart Kalmar
Playful Heart Kalmar
Playful Heart Kalmar
Playful Heart Kalmar

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information