“Syster Fotograf”

Det finns både fördelar och nackdelar med att ha en “syster Fotograf”; en självklar fördel är att du kan få rätt hyfsade bilder på familjen gratis, men en nackdel är att du inte vet NÄR eller ens OM du får bilderna överhuvudtaget eftesom ALLA andra “riktiga” kunder går före… och oftast får du inte lika arbetade bilder som de riktig kunderna – fast å andra sida kan det hända att du får MASSOR istället och systern finns ju bara ett telefonsamtal bort ifall det är någon specifik bild som du vill göra något mer med än att publicera på FB…

Det här är min egen lillasyster med familj som får uppleva det jag beskrivit här ovan hela tiden – fast jag tror och hoppas att de är rätt nöjda med de bilder de tillslut får ändå… således som sista Kalmar familj får hon också komma upp på bloggen. Vi hade tänkte ta en massa gravidbilder – men tiden bara försvann och vi glömde helt enkelt bort hela den sista delen vi hade tänkt göra. Det är också en av nackdelarna med att vara för familjär med fotografen – det känns inte som om du ska på en fotografering om du bara ska ut en sväng med syrran/moster

Gravid fotograf KalmarGravid fotografering KalmarGravidfotograferingGravidfotografering Kalmar

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information