Varför jag är familjefotograf

Hemma hos mig hittar du bilder på barnen överallt. Någon gång emellanåt är även maken och jag med på bild. Vi har en stor bild på hela familjen direkt innan för dörren när vi kommer in i hallen. En hel vägg är täckt med bilder på dem vi tycker mest om i hela värden – mammor, pappor,farmödrar och mormödrar, syskon, vänner och kusiner…

Familj. Den här unika konstellation av människor som vi följer genom livet, vare sig vi vill eller inte. De ni kan skratta med tills mjölken sprutar ur näsan, eller som kan reta gallfeber på er bara genom en blick. Ni vet – såna där saker som bara är ni. Som inga andra förstår.
Händer det något med en familjemedlem finns det nästan inga gränser för vad vi kan göra. Vi går upp mitt i natten och åker och hämtar någon som behöver hjälp, vi håller om de när de känner som att de ska gå sönder. Eller vi släpper allt och åker till Kalmar eller Stockholm med ett par minuters varsel. När vi är olika så accepterar vi det, och när man blir arg så finns det utrymme för att säga ifrån. Det är därför familjen är så viktig. För de har vi med oss hela livet, och det finns nästan ingenting vi inte skulle göra för dem.

En upplevelse av din familj som resulterar i en bild som du kan minnas är något jag vill att ni som familj ska ha med er från mina fotograferingar. En bild som inte bara visar hur du och din familj ser ut – utan en bild som visar vilka ni är, så som du vet att ni är. Så att ni kan komma ihåg det för alltid. Inte bara nu, utan om fem år när barnen börjat skolan. Inte bara nu utan om  10 år när barnen gått från söta prinsar och prinsessor till oberäkneliga och ibland ljusskygga troll som kan sova större delen av dagen och bara svarar med enstaviga ord. Eller om 25 år när barnen kanske börjat en egen familj och skapat sig egna hem. Att ha bilder hemma på min familj där jag ser mina underbara trollungar och påminns om min otroliga kärlek för dem varje dag är en stark känsla och drivkraft hos mig.

Jag vill att ni och era barn också ska få den känslan – varje dag!

Familjefotografering LöddeköpingeSyskonfotografering LöddeköpingeSyskonfotografering Löddeköping

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information