Varför jag är gravid (och lite nyfödd-) fotograf

När jag började mer på allvar med fotograferingen var min första kärlek de underbart vackra gravidmagarna (och kärleken som riktigt strålar ut från de blivande föräldrarna). Min egen yngsta dotter var då bara ett par år och jag hade helt missat att jag borde ha förevigat min egen fantastiska gravidmage – hela 3 ggr hade jag lyckats missa det! De små underverken hade jag lyckats föreviga något bättre men inte alls tillräckligt eller på rätt sätt egentligen – det finn extremt få bilder på mig och barnen tex vilket är något jag saknar än i dag. Att ha kvar ett minne av föräldrarna tillsammans, både med magen och med den nykläckta familjemedlemmen är något jag tycker ALLA ska ha för att kunna se tillbaka och minnas hur det var.

Det är bara ett fåtal ggr i livet en kvinna är gravid – det är en rätt speciell tid och vare sig man tycker om känslan eller inte är det något som lever med oss resten av livet och något vi ser tillbaka på med glädje över vad som blev utgången av de 9 månaderna. Och barnen är bara så där ytte pytte små en vecka eller två – sen börjar de forma sin egen personlighet och växer så det knakar.

Och jag som är en sucker för kärlek, ÄLSKAR att se kärleken stråla ur ögonen på mamma och pappa när de endera tittar på magen eller senare på sitt alldeles egna mirakel – det är därför jag fotograferar magiska magar (och några nyfödda mirakel).

Gravidfotografering Malmö

 

Gravidfotografering Lund
Gravidfotografering Malmö
Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *