Barnfotografering i Malmö – färg vs svartvita bilder?

Om ni tittat runt på min sida är det ganska tydligt att jag tycker väldigt mycket om svartvita bilder. Många av familjerna som gör en barnfotografering hos mig här i Malmö trakten tenderar också att göra det – jag antar att de kanske väljer mig eftersom de gillar min hemsida och mina bilder = mycket svartvitt.

flicka, mamma, pappa, träd, skog, gräs, höst, barnfotografering Malmö

kramar, skog, träd, gräs, mamma, pappa, barn, flicka, barnfotografering Malmö

Kärleken till ett barn – barnfotografering i Malmö

Med det sagt, så verkligen älskar jag en riktigt fin bild i färg också och jag har blivit mindre extremt svartvit de senaste åren. Ju mer jag jobbar med färgbilder desto mer gillar jag de också. Ibland är det svårt att välja helt enkelt – och det är därför jag ger alla mina kunder som köper digitala filer från mig alla bilder de köper BÅDE i färg och svartvitt.

Bra va?

skratt, familj, flicka, mamma, pappa, föräldrar, skog, gräs , träd, Barnfotografering Malmö

Tillsammans klarar vi allt!

flicka, närhet, pappa, kram, hålla handen, precis lärt sig gå, Barnfotografering Malmö

flicka, föräldrar, skog, gräs, håller handen, kan stå själv, grus, Barnfotografering Malmö

Vad föredrar du?

Sen är det också en fråga vad som passar i ert hem. Om jag tar mitt hem som exempel så har vi i hallen en ganska stor familjebild i färg som hälsar gästerna välkomna, men i resten av huset är det nästan uteslutande svartvita bilder – för det passar bättre med svartvita bilder i vårt hem. Det är också lite lättare att bilderna blir tidlösa i svartvitt.

Inga kommentarer
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Kontakta mig för mer information