Bröllop – Info, Priser & Paket

Bröllop är en av de mest speciella dagarna i ditt liv. All tid och energi ni har lagt ner det sista året/halvåret mynnar ut i en dag. Den dagen kommer aldrig åter – det är där och då. Nerverna är på helspänn och allt ska klaffa – för det finns ingen reprisknapp.

Men det är också förhoppningsvis den lyckligaste dagen i ditt liv – och vad som än händer så kommer den att förbli det eftersom du kommer att stå framför alla som betyder något för dig och förklara din kärlek till mannen eller kvinnan du ska dela resten av ditt liv med.

Det kan helt enkelt inte bli bättre än så!

Jag vill väldigt gärna få följa er under er bröllopsdag och försöka fånga just den känslan av kärlek och lycka (och lite kaos)

 

I alla paket ingår;

  •  vi träffas och går igenom er dag i detalj ett par veckor innan bröllopet, både så att vi lär känna varandra lite mer och så vi hinner prata igenom er dag så att ni får fokus på det ni tycker är viktigast
  • alla bra bilder redigerade på USB i färg och svart vitt
  • Online galleri och bildspel med ett urval av bilderna som kan delas med bröllopsgästerna
  • En 30 minuters provfotografering så ni får testa på att stå framför kameran. Denna görs med fördel i samband med att vi träffas. 5 digitala filer ingår.

 

 

 

 

Här finns all information om mina paket och priser

Prislista Bröllop 2017