Välkommen till Gravidfotograf.se

Det är något speciellt med en gravid kvinna, hon liksom strålar och har en inre glöd som är fantastisk – jag vill vara där och hjälpa er försöka fånga era känslor så att ni sen kan återuppleva dem under åren som kommer. Jag glömde själv helt bort att föreviga magen – något som jag ångrar mycket! Gör inte om mitt misstag – ta er tid att föreviga din magiska gravidmage.

Den kommer inte igen.

Varmt välkommen att boka gravidfotografering med mig!

gravid@fotografmariahallin.se

Portfolion

Mina bilder

Boka en fotografering

* UTOMHUS * eller * Hemma hos * 

HUR DET GÅR TILL

Kontakt och BOKNING

-> betala bokningsavgift

GRAVIDFOTOGRAFERING

-> beställningsmöte

KLART!

Följ länken om du är intresserad av mer information om hur en fotografering går till

PRISER

Fotograferingsavgift     900 kr      

Produkter börjar på      800 kr     

Digitala filer från    2000 kr

När du tar kontakt med mig så får du all information du behöver för att känna att du tryggt kan välja mig. Förvänta dig ett svar inom 24h på vardagar, annars närmaste arbetsdag.

Om mig

Vem är jag?

Kul att du hittat till mitt krypin

Jag älskar att fånga vackra gravidmagar på bild!

Mitt namn är Maria och jag är förhoppningsvis den som får äran att föreviga ert allra käraste på bild. Får fånga er kärlek till ert ofödda barn redan innan hon eller han finns!

Jag är en sprallig familjefotograf i grunden med en aura av norrländskt lugn som verkligen älskar att fotografera och fånga äkta känslor på bild. Mitt mål är att ni nästan ska kunna ta på känslan när ni ser bilderna. Jag brinner också väldigt starkt för att fotografier ska synas på väggarna - jag är helt övertygad om att du som människa mår bättre om du är omgiven av bilder på de du älskar allra mest! Så i grund och botten är mitt mål att alla mina kunder ska må bättre i sig själva helt enkelt ;)

Jag har Fotograf Maria Hallin som företag och delar det i tre delar - denna sidan Gravidfotograf.se, spralliga barn och familjefotograferingar på FamiljefotografMalmo.se och magiskt sagolika bilder med en touch av magi på sagolikabilder.se

Mina inte längre så små trollungar

Bloggen

Det som hänt på sistone

Fotograf Maria Hallin

- det här gör jag

Fotograferingar av den växande familjens alla skeden

Gravidfotograf.se är en del av företaget Fotograf Maria Hallin som förutom gravidfotograferingar gör lekfulla familje- och barnfotograferingar på familjefotografmalmo.se, och sagosinspirerade barnbilder med en touch av magi på sagolikabilder.se.

På fotografmariahallin.se kommer jag också inom en snart framtid att sälja bilder som gärna kommer och bor hos dig, även om du inte gjort en fotografering hos mig - alltså vackra tavlor på ej tvåbeningar.