Lödde Vikings spelar- och lagbilder

Välkommen in och ta en titt på era bilder. Jag hoppas att ni hittar några ni gillar!

Ert barn ligger under mappen som har dennes spelarnummer och ni ska ha fått mappnamnet plus två lösenord från er tränare.

Lösenord 1 behövs för att logga in i lagets album (LVHK F06 tex) och lösenord 2 är unikt för varje spelare och behövs för att öppna er individuella mapp. (När ni loggar in i spelarnas mapp kommer det upp en inloggningsruta där ni skriver lösenordet och sen finns det en knapp där det står LÄMNA. Det är den ni ska trycka på för att gå vidare till era bilder) Alla spelarna har minst 6 bilder - 3 färg och 3 svartvita att välja bland.

Jag har inga traditionella ark utan ni beställer enbart de bilder och storlekar ni vill ha. Ni kan få bilderna i både digital form (som passar för att publiceras på webben eller att ses på en skärm) och printade - och är det något format som ni tycker fattas så säg till så löser vi det. 

När ni öppnat er mapp är ett tips att ni klickar på en av bilderna, då får ni upp den i enskilt läge och kan kolla på bilderna en och en. Det går att favoritmarkera bilder och från galleriläget välja Favoriter i menyn överst på sidan för att se enbart de valda bilderna. Så länge ni går in med samma mailadress så kommer ni tillbaka till "er" kundbild och har kvar de bilder ni har favoritmarkerat tex. När ni bestämt er för att köpa en bild trycker ni endera på kundvagnen (från galleriet) eller på KÖP-BILD uppe i högra hörnet och gör era val.

När ni är klara med vad ni vill köpa digitalt och som utskrivna fotografier och allt ligger i kundvagnen väljer ni visa kundvagn -> fyller i all information och skickar iväg ordern! Skriv ett meddelande i ordern om ni beställer för flera barn i olika lag under samma kväll så skickar jag det som en order (och ett porto).

 

Gör ni beställningen på en vardag kommer en faktura på mailen inom ett dygn, och när den är betald får ni en nedladdningslänk till de digitala bilderna. De printade bilderna kommer på posten ett par dagar efter det.

Sista ordrarna som kan levereras innan jul är 17 december, bilder som beställs efter 17 kommer i början av januari.

 

Har ni några frågor får ni gärna kontakta mig på LVHK@fotografmariahallin.se eller lämna ett meddelande i själva ordern.

Nytt för i år är att alla spelare får en lagkatalog av klubben. Mer info om det kommer senare.

handboll LVHK

Logga in och välj bilder

9

-> betala fakturan som kommer i mailen inom ett dygn

9

Ladda ner de digitala bilderna när länken kommer på mailen

9

-> Har du beställt printar kommer de i posten

9

KLART!