Minisessions delux

MinisessionsDelux1

 

Jag går nu över från att ha fotograferandet enbart vid sidan av mitt ordinarie jobb till att jobba som familj och barnfotograf på deltid!

För mig är det en dröm som går i uppfyllelse och något jag vill fira!

5

Det tänkte jag göra med en helg med MINISESSIONS Delux!

 

Vad är då en minisession? Jo, det är en 30 minuters fotografering där vi hinner ta både enskilda, syskon och familjebilder på några väl utvalda ställen. Eftersom den är 30 min lång så kommer det att vara full fart hela tiden! Förbered er på en halvtimme späckad med bus och stoj!

Delux innebär att jag dagen till ära bjuder på fotograferingsavgiften (ord. pris 590 kr) och skickar med en app med de bilder ni köper som med fördel kan delas med mor- och farföräldrar tex. plus att ni får 20% rabatt på produktbeställningar om ni vill ha produkter utöver de digitala filerna! Jag vet – helt galet! Men ska det firas så ska det! Bildpaketen finns i 5, 10 eller alla bilder (ca 20 st) och kostar från 2490 kr.

 

Fotograferingarna kommer att vara i Kalmar den 29:e och 30:e april. Det finns bara ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller! Passa på – det här är ett erbjudande som inte kommer igen!

 

Anmäl er via mail till kontakt@fotografmariahallin.se eller välj “kontakta mig” i menyn här ovan så kommer du till mitt kontakt formulär.

 

Jag hoppas att vi ses i Kalmar den 29-30:e april – det ska bli superkul!!