Vem är jag

Vem är jag - 

och vad gör jag egentligen?

Långa Tanten med kameran

Jag är tanten som kallar de flesta barn trollungar eller rävrompar, som älskar sagor, tomtar och troll, en och annan drake och lite trolleri – är helt säker på att det smyger runt en liten tomte hemma som hjälper mig hitta saker som jag tappat (eller vår gårdstomte är förresten rätt busig för han gömmer allt som oftast saker istället för att leta reda på dem!)

Jag har faktiskt aldrig haft en låtsaskompis, men alltid drömt om en tvilling (och att kunna teleportera – hade det inte varit fantastiskt!). Så länge jag kan minnas har jag varit fascinerad av allt vad sagor heter – tomtar och troll, älvor, magi, prinsar och prinsessor, magiska grodor, drakar, vättar, andra världar… och jag vet att jag delar den fascinationen med många barn!

Det fantastiska är att jag nu kan tillföra magi själv i någon annans vardag när jag skapar barnens bilder – och ibland behöver det inte vara så mycket utan det är känslan i bilden (och känslan som bor kvar i barnet från själva fotograferingen). En prinsessa som går på en stig i skogen kan vara alldeles, alldeles… underbart!

Min familj

Familjefotografering Malmö, Barnfotografering Malmö
Barnfotografering Malmö, Barnfotografering Skåne

Man har bara så roligt som man gör det...

Det senaste på bloggen