Välkommen till en värld av sagor och en touch av magi

Här kommer du rakt in i min egen sagovärld, där vi tillsammans kan skapa precis så mycket magi du vill!

Den är tyvärr inte riktigt på plats ännu, men så snart älvorna och féerna kommit överens med tomtarna och vättarna ska du se att den trillar på plats som om det vore magi.

Är du intresserad av denna typ av bilder får du jättegärna ta kontakt med mig på hello@fotografmariahallin.se 

Fotograf Maria Hallin

- det här gör jag

Lekfulla fotograferingar och sagolika bilder

Sagolikabilder.se är en del av företaget Fotograf Maria Hallin som förutom sagolika barnfotograferingar gör lekfulla familje- och barnfotograferingar på familjefotografmalmo.se, och gravidfotograferingar på gravidfotograf.se.

På fotografmariahallin.se kommer jag också inom en snart framtid att sälja bilder som gärna kommer och bor hos dig, även om du inte gjort en fotografering hos mig - alltså vackra tavlor på ej tvåbeningar.

Portfolion

Mina bilder

Boka en fotografering

* UTOMHUS *

Sagolika bilder

Hur det går till

Kontakt och BOKNING

-> betala bokningsavgift

FOTOGRAFERING

-> beställningsmöte

KLART!

PRISER

Fotograferingsavgift     1390 kr      

Produkter börjar på      800 kr     

Digitala filer från    2000 kr

Det går alldeles utmärkt att boka en Sagolik fotografering i samband med en vanlig familjefotografering! Information om dem finns här

När du tar kontakt med mig så får du all information du behöver för att känna att du tryggt kan välja mig. Förvänta dig ett svar inom 24h på vardagar, annars närmaste arbetsdag.

Om mig

Trollmor och alla trollungar

Kul att du har tittat in i min trollskog

Jag älskar att fånga barn på bild!

Jag älskar också sagor, tomtar och troll, en och annan drake och lite trolleri - är helt säker på att det smyger runt en liten tomte hemma och hjälper mig hitta saker som jag tappat (eller vår tomte är förresten rätt busig för han gömmer allt som oftast saker istället för att leta reda på dem!)

Med mina sagolika bilder hoppas jag få ge er och barnet en oförglömlig upplevelse och ett minne att se tillbaka på - förutom glädjen i att se sin fantasi eller dröm hänga som en vacker tavla på väggen! De allra flesta tjejer drömmer om att se sig som en prinsessa - det kan jag fixa! Eller kanske en älva som flyger över ett blomfält? Tillsammans skapar vi ert barns dröm! 

Familjefotografering Malmö

Mina egna trollungar med kungen i mitt kungarike fotograferat av Gabriella Soutine

Bloggen

Det som hänt på sistone