Familjefotograf Malmö

"Bus, spring i benen, lite kaos, lekar med hela familjen och mååånga kramar - så vill jag att en fotografering hos mig ska vara. Äkta känslor och mycket kärlek och glädje!"

Och om du är som de flesta andra så är inte problemet egentligen att ni har för få bilder på barnen och familjen i datorn och mobilen - utan problemet är att de på något sätt fastnar där och att det allt som oftast är en av er föräldrar som tar bilderna. Så var det länge för mig också, tills dess jag insåg hur mycket det betyder för barnen att se sig själv på väggen. Såg glädjen i barnens ögon när de såg fina bilder på sig själv men även på resten av familjen, och även insåg att den känslan fick även jag i bröstet varje gång jag gick förbi min egen familj på väggen. Jag brinner för att ni också ska få uppleva den känslan varje dag!

Jag jobbar med familjefotografering och barnfotografering i Malmö med omnejd (utgår från Löddeköpinge). Här på sidan försöker jag berätta allt om trollungar, bus och skratt, kramar och härmapor för att du sen ska ta steget och kontakta mig för er livliga familjefotografering.

Se dig omkring, njut av känslorna och hör sen av dig till mig på hello@fotografmariahallin.se så kan vi börja planera era minnen!

/cyberkram Maria

PS Har jag sagt att min superkraft är att kramas? DS

Fotograf Maria Hallin

- det här gör jag

Lekfulla fotograferingar och sagolika bilder

Familjefotografmalmo.se är en del av företaget Fotograf Maria Hallin som förutom familje- och barnfotograferingar med hjälp av Playful Heart tekniken även gör mer magiska barnbilder på sagolikabilder.se, och gravidfotograferingar på gravidfotograf.se.

fotografmariahallin.se kommer jag också inom en snart framtid att sälja bilder som gärna kommer och bor hos dig, även om du inte gjort en fotografering hos mig - alltså vackra tavlor på ej tvåbeningar.

Portfolion

Mina bilder

Boka en fotografering

* UTOMHUS * eller * Hemma hos * 

syskonkärlek

HUR DET GÅR TILL

Kontakt och BOKNING

-> betala bokningsavgift

FAMILJEFOTOGRAFERING

-> beställningsmöte eller webbgalleri

KLART!

PRISER

Fotograferingsavgift från  560 kr      

Produkter börjar på           800 kr     

Digitala filer från         1490 kr

Följ länken om du är intresserad av mer information om hur en fotografering går till

När du tar kontakt med mig så får du all information du behöver för att känna att du tryggt kan välja mig. Förvänta dig ett svar inom 24h på vardagar, annars närmaste arbetsdag.

Om du redan nu är lite nyfiken på hur en fotografering går till så kan du trycka HÄR för mer information.

Om mig

Trollmor och alla trollungar

Kul att du har tittat in i min trollskog

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild! Jag älskar också sagor, tomtar och troll, en och annan drake och lite trolleri - är helt säker på att det smyger runt en liten tomte hemma och hjälper mig hitta saker som jag tappat (eller vår tomte är förresten rätt busig för han gömmer allt som oftast saker istället för att leta reda på dem!)

Att hjälpa familjer föreviga kärleken och glädjen de känner för varandra, att kunna ge er ett fysiskt minne att titta tillbaka på är min drivkraft. Den bästa bilden är den som blir tagen! Dina barn älskar dig som du är oavsett om du känner att du helst skulle vilja tappa 5 kg först... Det är inte hur du ser ut utan vem du är som är det viktiga!

Vad ångrar vi om tio år; de gånger vi ställde upp på bild eller de gånger vi höll oss undan? Dina barn ÄLSKAR att se dig på bild!

Jag vill att varje familj ska ha en bild där alla familjemedlemmarna är med - tiden går så fort och de bilderna kommer att vara ovärderliga minnen om ett par år! Både för oss föräldrar, men mest av allt för barnen.

Och drömmen är att få göra det återkommande, att ge er minnen som växer med er och som ni sedan kan titta tillbaka på och följa förändringarna över åren.

Familjefotografering Malmö

Mina egna trollungar med kungen i mitt kungarike fotograferat av Gabriella Soutine

Bloggen

Det som hänt på sistone