Bra att veta

Plats för fotograferingen

2015-03-16 JulianaWiklund2_33Jag fotograferar i största möjliga mån utomhus i befintligt ljus och vi kommer tillsammans fram till en plats som passar er. Undantaget är nyföddfotograferingar där jag tar med mig en bil fullastad med grejer och kommer hem till er i stället. Så kan ni vara i lugn och ro i hemmets lugna trygghet och förhoppningsvis kan både ni och det nyfödda lilla miraklet känna er så tillfreds ni bara kan!

Utomhus fotograferingar är ju dock beroende av fint ljus och bra väder, och jag förbehåller mig rätten att i samrådan med er flytta en bokad fotografering med kort varsel vid otrevligt väder.

Rättigheter att använda bilderna

Bilderna får användas för privat bruk och publiceras på internet. Vid publicering ska “Fotograf Maria Hallin” alltid anges. Ni får alla bilder i både färg och svartvitt, och skulle ni vilja ha en speciell bild i något annat format får ni gärna kontakta mig så hjälper jag till med det.

Bilderna får inte användas i kommersiellt bruk utan min tillåtelse.

Reseersättning

Jag utgår från Löddeköpinge som ligger mellan Malmö och Helsingborg och det tillkommer reseersättning med 38 kr/milen om fotograferingen ligger mer än 4 mil bort. Både Malmö och Helsingborg faller inom den ramen =)

Era bilder

Jag uppskattar att få visa upp era bilder på min hemsida och blogg, och gör det om inget annat avtalas.

 

 

                                                                                                                          När ni bokar mig för fotografering så godkänner ni dessa villkor.