Vem är jag

Och vad är det jag gör - egentligen?!

Lekfulla fotograferingar och sagolika bilder

Familjefotografmalmo.se är en del av företaget Fotograf Maria Hallin som förutom familje- och barnfotograferingar med hjälp av Playful Heart tekniken även gör mer magiska barnbilder på sagolikabilder.se, och gravidfotograferingar på gravidfotograf.se.

fotografmariahallin.se hoppas jag också snart kunna sälja bilder som gärna kommer och bor hos dig, även om du inte gjort en fotografering hos mig - alltså vackra tavlor på ej tvåbeningar.

Berättelsen om den LÅNGA TANTEN MED KAMERAN

Vem är den Långa Tanten med Kameran och vad vill hon?

Jag är förhoppningsvis den som ska få er att glömma bort vardagens stress och bekymmer så ni helhjärtat kan njuta av att vara tillsammans och leka med era barn. Jag älskar barn och bus, och även fast jag är rätt så lång (och skulle kunna vara lite läskigt jättelik) så brukar de flesta barn gilla mig tillbaka.

Ropar ni "mint" eller "muffins" så kommer jag springande som en gasell fortare än kvickt, men jag äter lika gärna en morot - och älskar blåbärssoppa! Min superkraft är att kramas och det är något som vi gör i tid och otid i min familj - man kan nog nästan göra en paus i allt för att det saknas en kram ;)

Efter att jag började få egna trollungar för snart 13 år sedan har fotograferandet blivit en allt större dela av mitt liv, och sedan årsskiftet 2016/2017 jobbar jag deltid med detta som är det absolut roligaste jag vet i hela världen.

Att få visa mina familjer hur vackra de är och att det nästan går att ta på kärleken som strålar ur ögonen på föräldrarna när de ser på sina barn, det är det bästa jag vet och det jag gillar mest med mitt jobb. Och jag tror helhjärtat på att barn som ser sig själva lyckliga på hemmets väggar upplever sig själv som lyckligare!

Fler skrattande barn på väggarna!

Min familj

Familjefotografering Malmö, Barnfotografering Malmö
Barnfotografering Malmö, Barnfotografering Skåne

Foto credit till min underbara kollega Gabriella Soutine

KUL ATT DU HAR HITTAT IN I MIN TROLLSKOG

Jag älskar att fånga äkta känslor på bild! Jag älskar också sagor, tomtar och troll, en och annan drake och lite trolleri - är helt säker på att det smyger runt en liten tomte hemma och hjälper mig hitta saker som jag tappat (eller vår tomte är förresten rätt busig för han gömmer allt som oftast saker istället för att leta reda på dem!)

Att hjälpa familjer föreviga kärleken och glädjen de känner för varandra, att kunna ge er ett fysiskt minne att titta tillbaka på är min drivkraft. Den bästa bilden är den som blir tagen!

Dina barn älskar dig som du är oavsett om du känner att du helst skulle vilja tappa 5 kg först... Det är inte hur du ser ut utan vem du är som är det viktiga för dina barn!

Vad ångrar vi om tio år; de gånger vi ställde upp på bild eller de gånger vi höll oss undan? Dina barn ÄLSKAR att se dig på bild! Inte sällan blir det bilden på dig och sonen eller dottern, eller familjebilden där alla sitter tillsammans och skrattar åt något fånigt/pinsamt/roligt som blir barnens favoritbilder.

Jag vill att varje familj ska ha en bild där alla familjemedlemmarna är med - tiden går så fort och de bilderna kommer att vara ovärderliga minnen om ett par år! Både för oss föräldrar, men mest av allt för barnen.

Min dröm är att jag kan få göra det återkommande, att ge er minnen som växer med er och som ni sedan kan titta tillbaka på och följa förändringarna över åren.

Om Maria

Kalla fakta:

Uppväxt: i Örnsköldsvik och Höga Kustens vackra omgivningar med mamma, pappa och två yngre syskon

Familj: Maken Max och tre numera inte helt små barn (2 flickor och en Mys (födda -04, -06 och -08). Plus 3 katter.

Bor: ett lite större hus med plats för en studio centralt i Löddeköpinge

Fritid: spenderas i Lödde Idrottshall eller någon annan av Skånes handbollshallar med endera LVHKs F08:or (som tränare) eller hejandes på LVHKs P06 - inte helt sällan med en kamera i handen. Kan förresten vara vilket LVHK lag som helst när jag tänker efter ;) 

Familjefotografering Malmö, Barnfotografering Malmö